Graafinen suunnittelu

Logot, ikonit/kuvakkeet, tunnukset, grafiikat, digipiirrokset – onnistuu!

Graafinen suunnittelu

Logot, ikonit/kuvakkeet, tunnukset, grafiikat, digipiirrokset – onnistuu!

Grafiikat ja visuaalisuus ovat osa yrityksen brändiä

On kyse sitten verkkosivuille tulevista kuvakkeista tai isommista infografiikka-kokonaisuuksista, teemme grafiikoista aina brändiäsi tukevan paketin.

Lue lisää ja selaa alta tekemiämme grafiikoita!

Mihin grafiikkaa logon lisäksi oikein tarvitaan?

Logon lisäksi tehtävät muut graafiset elementit tuovat merkittävän lisän yrityksen kokonaisilmeeseen. Niiden avulla rakennamme ”punaisen langan”, joka yhdistää kaikkea markkinointiviestintää printti- ja digituotteista jopa ikkuna- ja autoteippauksiin asti. Grafiikat tukevat visuaalista ilmettä ja näin vahvistavat brändi-identiteettiä, nopeuttavat yrityksen viestintää ja lisäävät tunnistettavuutta.

Hyvin toteutetut grafiikat kiinnittävät huomion

Katseemme hakeutuu helposti kuviin, sillä ne nousevat esiin tekstiympäristössä. Kohdeyleisö löytää heille tarkoitetun sisällön helpommin kun graafisia elementtejä on käytetty viestinnän tukena. Ajattele vaikka liikennemerkkejä ja kuinka nopeasti kerromme asian kuvin ja muodoin vs. jos sama asia tehtäisiin kirjoittamalla. Totta, eikö!

Tilaa työ meiltä!

Meillä on vankka kokemus logoista ja muista grafiikoista, mutta myös piirtämisestä ja kuvittamisesta. Toteutamme grafiikoita niin vektoreina, digipiirtämällä/-maalaamalla kuin perinteisemminkin kuvan tuottamismenetelmin. Lisäksi erilaiset hahmot ja maskotit luonnistuvat! Jos sinulla on edessäsi haastava viestinnällinen ongelma, hyvin toteutetut graafiset elementit voivat olla ratkaisu siihenkin.

Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous!

Tarjoamme laadukkaat, tyylikkäät ja ennen kaikkea asiakkaalle sopivat mainosalan palvelut – sekä yhteistyökumppaniemme avulla monipuolisesti myös muuta.

Jätä tarjouspyyntö tai muu viesti alla olevalla lomakkeella.


Tarjoamme myös muut mainosalan palvelut:
Nettisivut

Verkkosivut

Brändäys

Brändäys

Mainokset

Markkinointi

Grafiikat

Graafinen suunnittelu

Videot

Video- ja äänituotanto