Markkinointi

Mainonta auttaa yritystäsi liiketoiminnan kasvussa ja me tiedämme miten tavoitat kohderyhmät tehokkaasti!

Markkinointi

Mainonta auttaa yritystäsi liiketoiminnan kasvussa ja me tiedämme miten tavoitat kohderyhmät tehokkaasti!

Suunnittelussa piilee tehokkuuden avain

Ei ole mitään järkeä tuhlata omaisuuksia mainosmateriaaleihin tai sekunteihin televisiossa ilman kunnollista suunnittelutyötä ja tavoitteiden realistista tarkastelua. Unelmat on syytä asettaa korkealle, mutta yleensä toivottuihin tuloksiin päästään vain suunnitteluvaiheeseen ja sittemmin toteutukseen panostaen. Oikeisiin asioihin panostamalla toteutuvat suuretkin tavoitteet.

Lue lisää ja selaa alta toteuttamiamme mainoksia!

Mainokset ja kampanjat sosiaalisessa mediassa

Somemainonta on tämän päivän sana ja se tavoittaakin asiakkaat nopeasti. Mutta huonosti suunniteltu mainos menettää tehoaan eikä siitä saada maksimaalista hyötyä – pahimmillaan mainos voi jopa kääntyä mainostajaansa vastaan. Hallitsemme yleisimmät somekanavat vaatimuksineen ja meillä on vuosien kokemus sosiaalisessa mediassa markkinoimisesta. Toteutamme somesuunnitelmia perinteisistä yrityksen brändiä tukevista julkaisuista suurempiin markkinointikampanjoihin.

Printtimedia elää ja säilyy vielä pitkään

Joillakin aloilla printtimediassa mainostaminen on yhä tärkeimpiä markkinoinnin keinoja. Printtimediassa mainostaminen tukee muuta mainostamista ainakin niin kauan kuin ihmiset lukevat sanoma- ja aikakauslehtiä perinteisessä muodossaan. Printtimainokset ovat usein digimainoksia arvokkaampia, joten varsinkin ne kannattaa toteututtaa osaavissa käsissä toivottujen tulosten saavuttamiseksi.

Tilaa työ meiltä!

Verkkosivuilla mainostavat bannerit, mainokset sosiaalisessa mediassa sekä painetut mainosmateriaalit ovat meille tuttua aluetta vuosien kokemuksella. Tiedämme, mistä painomateriaalit kannattaa tilata ja millaisin viimeistelyin. Meillä on kokemusta myös näyttävistä mainoskampanjoista eri alustoille. Paranna yrityksesi näkyvyyttä avullamme!

Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous!

Tarjoamme laadukkaat, tyylikkäät ja ennen kaikkea asiakkaalle sopivat mainosalan palvelut – sekä yhteistyökumppaniemme avulla monipuolisesti myös muuta.

Jätä tarjouspyyntö tai muu viesti alla olevalla lomakkeella.


Tarjoamme myös muut mainosalan palvelut:
Nettisivut

Verkkosivut

Brändäys

Brändäys

Mainokset

Markkinointi

Grafiikat

Graafinen suunnittelu

Videot

Video- ja äänituotanto