Verkkosivut

Tarvitsetko uudet kotisivut yritykselle tai itsellesi?

Toteutamme teknisesti ja visuaalisesti laadukkaat, hakukoneystävälliset sekä mobiili- ja älylaitesopivat verkkosivut ja verkkokaupat WordPress-alustalla.

Tarjoamme verkkosivut aina tarpeesi mukaan kevyistä toteutuksista monipuolisiin kokonaisuuksiin, niin aloittaville yrityksille kuin kokeneille konkareillekin.

Sivujen sisältöjä on helppo itse päivittää rakentamamme online-oppaan avulla


Vaivattomasti uudet verkkosivut!

PopUpMedia toteutti CC Valosen uudet verkkosivut maaliskuussa 2022. Oma selkeän tavoiteasetannan jälkeen PoPUpMedia teki työt. Yllätyin siitä kuinka suoraviivaisesti, nopeasti ja onnistuneesti kaikki tapahtui! Suosittelen lämpimästi PopUpMediaa!

Minna Valonen

CC Valonen Oy


Nykyaikaista, nopeaa reagointia ja idearikasta palvelua jo useamman vuoden ajan!

T, Erittäin tyytyväinen asiakas

Tero minetti

Tili-Minetti

PopUp Media suunnitteli yrityksemme visuaalisen ilmeen ja toteutti sen pohjalta tyylikkäät nettisivut (via-nova.fi) ja käyntikortit. Toiveemme huomioitiin hyvin ja lopputulos on mainio. Yhteydenpito oli vaivatonta ja tehokasta.

Vahva suositus!

Katri Koli

ViaNova

Uniikit WordPress-pohjaiset verkkosivut tehokkaasti

Tarvitsetko uudet kotisivut yritykselle tai itsellesi? Meidän ammattilaiset palvelevat sinua, oli toiveenasi sitten responsiiviset verkkosivut, verkkokaupan perustaminen tai kenties jotain aivan muuta.

Lue lisää ja selaa alta tekemiämme sivuja!

Päivitetyt sivut herättävät luottamusta

Sivustolla olevien tietojen tulee olla aina päivitettyinä. Myös käytettävyyteen ja ulkonäköön liittyvät seikat tulee olla nykyaikaisten standardien mukaiset. Trendit muuttuvat. Muutama vuosi sitten perustetut sivut voivat olla jo vanhanaikaiset eivätkä ne aja enää asiaansa eli asiakkaiden kiinnostuksen herättämistä. Päivittämättä jääneet verkkosivut ovat myös tietoturvauhka, sillä vain uusimmat verkkosivualustan päivitykset takaavat riittävän suojan verkkosivuille hyökkääviä hakkereita vastaan.

Responsiivisuus on verkkosivujen standardi

Älypuhelinten ja tablettien aikakaudella verkkosivujen on oltava responsiiviset käyttäjäystävällisyyden mahdollistamiseksi. Responsiivisuus tarkoittaa käytännössä sitä, että sivut skaalautuvat optimaalisesti eri kokoisille näyttöruuduille. Suurelle pöytäkoneen näytölle suunnitellut sivut eivät toimi sellaisenaan pienellä ruudulla selatessa. Meidän suunnittelemamme ja toteuttamamme sivut ovat aina responsiiviset.

Kannattaako verkkokaupan perustaminen?

Asiakkaiden on helpompi ostaa tuotteitasi verkosta kuin kävellä kivijalkamyymälään. Myymälä ilman verkkomyyntiä on myös asiakaskuntaa rajoittavaa – verkossa asiakas voi ostaa tuotteesi mistä päin Suomea tai maailmaa tahansa. Verkkokaupan perustaminen on ajankohtaista jos sinulla on tuotteita myytävänä ja haluat tehdä asiakkaiden ostokokemuksesta helppoa.

Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous!

Tarjoamme laadukkaat, tyylikkäät ja ennen kaikkea asiakkaalle sopivat mainosalan palvelut – sekä yhteistyökumppaniemme avulla monipuolisesti myös muuta.

Jätä tarjouspyyntö tai muu viesti alla olevalla lomakkeella.

Tarjoamme myös muut mainosalan palvelut:

Nettisivut

Verkkosivut

Brändäys

Brändäys

Mainokset

Markkinointi

Grafiikat

Graafinen suunnittelu

Videot

Video- ja äänituotanto