Video- ja äänituotanto

Liikkuva kuva varastaa huomion! Ideoimme, suunnittelemme ja toteutamme videoita moniin eri käyttötarkoituksiin.

Liikkuvan kuvan avulla viestit nopeammin ja jäät mieleen

Videot viestivät tehokkaasti ja jättävät muistijäljen hyvinkin nopeasti. Meillä on vuosien kokemus monenlaisista videoista eri alustoille sekä loistavat yhteistyökumppanit isompiin videotuotantoihin.

Lue lisää ja selaa alta tekemiämme videoita!

Videot sosiaalisessa mediassa

Televisiossa ja kadunvarsilla pyöritettävien videoiden vierellä kasvaa huimaa vauhtia sosiaaliseen mediaan tehtyjen videoiden määrä. Verrattain edulliset videoiden esityshinnat tekevät sosiaalisesta mediasta todellisen mahdollisuuksien median. Haluathan maksimoida mainosten tehon? Ota videoiden ja eri alustojen mahdollisuuksista tehokkaasti hyöty irti valitsemalla meidät hommiin!

Yritys- ja henkilöesittelyt videoina

Erinomainen, kustannustehokas tapa esitellä yritystä, tuotetta tai palvelua on tehdä niistä video. Myös henkilöä esiteltäessä on liikkuva kuva eli video ylivoimainen liikkumattomaan kuvaan verrattuna. Meillä on idearikasta porukkaa töissä, joten voit jättää meille kaiken ideoinnista ja käsikirjoituksesta lähtien!

Videon käyttömahdollisuudet ovat laajat

Samaa videota voidaan käyttää useassa eri paikassa – vaikka yhtäaikaisesti. Esimerkiksi mahdollisen televisiokampanjan lisäksi sama video voidaan laittaa pyörimään Youtubeen, nettisivuille ja sosiaaliseen mediaan. Sitä voidaan näyttää lukemattomia kertoja erilaisissa tilaisuuksissa, tiimi- ja yhteistyökumppanipalavereissa sekä tarjouksien yhteydessä. Videosta kannattaa tehdä siis kerrasta iskevä niin siitä on asiakasmagneetiksi ja toivotun tunnelman luojaksi niin ulkoiseen kuin sisäiseen markkinointiin, pitkäksi aikaa.

Tilaa työ meiltä!

Meiltä luonnistuu monipuolisesti erilaiset videot: videokampanjat, mainosvideot, tuotevideot, fiilisvideot ja videot still-kuvista rakentaen. Myös laajemmat kokonaisuudet ovat mahdollisia pitkäaikaisten yhteistyökumppaneidemme kanssa toteutettuina. Meilta saat videoihin myöskin logo- ja grafiikka-animaatioita sekä äänituotantoa.

Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous!

Tarjoamme laadukkaat, tyylikkäät ja ennen kaikkea asiakkaalle sopivat mainosalan palvelut – sekä yhteistyökumppaniemme avulla monipuolisesti myös muuta.

Jätä tarjouspyyntö tai muu viesti alla olevalla lomakkeella.

Tarjoamme myös muut mainosalan palvelut:
Nettisivut

Verkkosivut

Brändäys

Brändäys

Mainokset

Markkinointi

Grafiikat

Graafinen suunnittelu

Videot

Video- ja äänituotanto