Messuosastot ja -kalusteet

Miltä kuulostaisi vartissa kasautuva messuosasto? Tai yli metrin levyinen pöytä hyllyillä, jonka kannat kätevästi kädessä? Mitä jos sanoisimme, että nämä olisivat lisäksi täysin kierrätettävää kartonkia?

Yhteistyömme tamperelaisen Happyecon kanssa mahdollistaa asiakkaillemme helposti kasautuvat, ekologiset messuosastokalusteet, jotka kannat ja pystytät joko yksin tai toverin kanssa. Lisäksi pääsemme 3D-grafiikkaan perustuvan design-alustan avulla näyttämään asiakkaillemme ennen lopullista tilausta, miltä tuotteet ja messuosasto näyttävät valmiina.

Parempi valinta!

Tyylikäs messuosasto – Koko painopinta-ala on suunniteltavissa yrityksen brändin mukaiseksi. Osasto tavoittaa katseet ja näyttää haluttua viestiä joka suuntaan. Suunnitellaanko näyttöruudulle paikka? Onko osastolla tarvetta taipua myös osittain muuhun käyttöön? Tehdään messuosastostasi täydellinen!

Nopea koota – Suurikokoinenkin pöytä on kasattu minuuteissa ja kokonainen messuosasto jopa vartissa. Säästät aikaa, hermoja ja työvoimaa!

Kestävä – Messukalusteet kestävät oikein käsiteltyinä vuosien käyttöä. Elementit ovat paloturvallisia.

Kevyt kantaa – Älä tingi näyttävyydestä kuljetusvaikeuksien takia. Innovatiivisesta Ecoboard-materiaalista valmistetut kalusteet mahtuvat uskomattoman tiiviiseen tilaan ja saat ne kätevästi pakattuina kantokahvallisiin, sisältönsä lailla kierrätettäviin kantolaukkuihin.

Ekologinen – Unohda hankalat roll-up -telineet ja korvaa ne jakkaroiden, pöytien sekä esitetelineiden mukana kestävällä kartongilla. Hyvältä näyttävän osaston ei tarvitse olla ympäristölle haitaksi!

Pistetäänkö pakettiin?

2 + 11 =

Palaa etusivulle