Asiakkaitamme

CITYCON

PopUp Median Iida Repo on yksi #MunKoskari -minitelevisiosarjan ideoijista. Hauska ohjelmasarja yhdistää paikallisia ja esittelee Koskikeskusta kohtauspaikkana. #MunKoskari teema syntyi yhdessä yrityksemme ideariihessä ja päätimme esittää ideaamme Cityconille. Idea saikin pian tämän jälkeen tuulta siipiensä alle ja pääsimme toteuttamaan ohjelmaa ja tekemään kuvauksia Koskikeskuksessa.

Asiakkaamme Koskikeskus on Tampereen monipuolisin kauppakeskus, jolle olemme tehneet #MunKoskari –minisarjaa menestyksekkäästi jo vuodesta 2015. #MunKoskari on hyvän mielen miniohjelma, jossa esitellään Koskikeskuksen tunnelmaa, tapahtumia, yrityksiä työntekijöineen sekä tietysti myös asiakkaita. Sarja tuo yrityksille ja heidän palveluilleen ja tuotteilleen arvokasta näkyvyyttä mutta sen lisäksi tärkeänä tavoitteena on tuoda esille kauppakeskuksen positiivista ja energistä tunnelmaa ja houkutella kaikkia mukaan menoon. Citycon ja PopUp Media haluavat tuoda #MunKoskari-konseptilla esille Koskikeskuksen merkitystä tärkeänä kohtauspaikkana niin tamperelaisille kuin ulkopaikkakuntalaisillekin. #MunKoskari sarja kertoo kuinka Koskikeskus pitää sisällään paljon tärkeitä hetkiä ja kohtaamisia monien vuosien varrelta ja “Mun Koskari” -nimeen kiteytyy juuri tämä viesti. Jakelukanavina toimii Cityconin omien viestintäkanavien lisäksi paikallistelevisiokanava Wave 100.

Pelkästään Facebookissa olemme tavoittaneet jopa 120 000 katsojaa yhdellä jaksolla. Hyvien kokemuksien puitteissa tavoitteenamme on laajentaa kauppakeskusohjelmaa myös muualle Suomeen. Olemme iloisia ja kiitollisia positiivisesta vastaanotosta jonka se on saanut. Nähdään Koskarissa!

Palaa asiakkaamme -sivulle