Asiakkaitamme

TAMPEREEN ALUETAKSI

Palveluihimme kuuluu myös laajemmat markkinointisuunnitelmat ja pitkäjänteisemmät uudistukset. Tampereen Aluetaksi on tarjonnut turvallista, luotettavaa ja laadukasta taksipalvelua jo vuodesta 1990 alkaen. Me aloitimme yhteistyön markkinoinnin ja mainonnan saralla tämän vuoden alusta.

Uudistamme yritysilmettä ja toteutamme markkinointia ja viestintää lehtimainoksista, somemarkkinointiin ja koulutusmateriaaleihin asti. Markkinointisuunnitelman avulla materiaalit ja kampanjat voidaan suunnitella ja toteuttaa hyvissä ajoin ja täten saavuttaa täysi mahdollinen hyöty niiden avulla.

Ideoimme Tampereen Aluetaksille oman TV-sarjan ”Alueemme Taksit”, jossa esittelimme kymmenen eri taksinkuljettajaa. Sarjan tarkoituksena on tuoda esille Tampereen Aluetaksissa toimivien kuljettajien luotettavia, iloisia ja positiivisia persoonia ja sitä kautta tuoda lisää asiakkuuksia, positiivista näkyvyyttä ja tunnettuutta. Sarja voidaan nähdä myös kannustimena taksin kuljettajan työtä harkitseville. Sarja on kokonaisuudessaan nähtävillä täällä >

Voimme lämmöllä suositella Tampereen Aluetaksin palveluita myös muille asiakkaillemme!

Palaa asiakkaamme -sivulle