Referenssit

Futurebuilders

Futurebuilders on kansainvälinen podcast-sarja, jossa vierailee koko maailman laajuisesti eri alojen huippuammattilaisia keskustelemassa niin teknologisista innovaatioista kuin tulevaisuuden mahdollisuuksista. Sarja on keskittynyt tarjoamaan kuuntelijoilleen konkreettisia ohjeita parempaan huomiseen ja herättelemään innostusta muutokseen synkkien tulevaisuudennäkymien sijaan.

Yhteistyömme alkoi vuonna 2018 kun toteutimme Hurja Median some-ammattilaisille alihankintana podcastin visuaalisen ilmeen – eli siis brändäyksen logoineen ja graafisine ohjeistoineen.

Suunnitellun ilmeen pohjalta toteutimme sarjalle nettisivut grafiikoineen ja loimme myös suuren osan nettisivujen tekstisisällöistä. Lisäksi meidän käsialaamme on sarjan kymmenen ensimmäisen vieraan henkilökuvapiirrokset sekä esittelyvideoiden visuaalinen ilme ja editointi. Tarkat visuaalisen ilmeen ohjeistukset ovat antaneet podcast-sarjan tekijöille vahvat eväät tulevia itsenäisiä julkaisuja varten. Voit kuunnella podcastejä usean eri julkaisukanavan kautta, linkit löydät nettisivuilta, kieli on englanti.

Ota meihin yhteyttä

Tarjoamme laadukkaat, tyylikkäät ja ennen kaikkea asiakkaalle sopivat mainosalan palvelut – sekä yhteistyökumppaniemme avulla monipuolisesti myös muuta.

Jätä tarjouspyyntö tai muu viesti alla olevalla lomakkeella.

1 + 13 =