Referenssit

Jenni Alexandrova

Jenni Alexandrova tunnetaan tv- ja radiojuontajana sekä aktiivisena tehopakkauksena ja median ammattilaisena. Jenni otti meihin yhteyttä ja kertoi blogisuunnitelmastaan. Uuden aluevaltauksen myötä myös henkilöbrändäys tuli ajankohtaiseksi ja lähdimme suunnittelemaan Jennille näyttävää kokonaisuutta vuonna 2017.

Aloitimme yhteistyön henkilöbrändäyksellä ja logon suunnittelulla. Jenni Alexandrova -logon lisäksi toteutimme “Wine For The Mood” -logon, joka esiintyy artikkeleiden yhteydessä kun niihin liittyy Jennin viinisuositus.

Blogi antaa hyvin tilaa visuaalisuudelle, mm. runsaasti esillä oleville valokuville. Tyylikkäät ja toimivat blogisivut ovat tärkeät, jotta sisältö pääsee oikeuksiinsa. Sivuilla on runsaasti kävijöitä ja sivuston palvelintilan kapasiteettiakin on kertaalleen nostettu kävijäryntäyksen vuoksi. Tässä webhotelli-yhteistyökumppanimme oli nopeasti ajan tasalla. Suunnittelimme ja painatimme muun ilmeen lisäksi Jennille uudet käyntikortit kohopainatuksin, siivittämään uusien yhteistyökumppaneiden ja lukijoiden tavoittamista.

Ota meihin yhteyttä

Tarjoamme laadukkaat, tyylikkäät ja ennen kaikkea asiakkaalle sopivat mainosalan palvelut – sekä yhteistyökumppaniemme avulla monipuolisesti myös muuta.

Jätä tarjouspyyntö tai muu viesti alla olevalla lomakkeella.

1 + 7 =