Referenssit

Koivu Apteekki

Koivu Apteekki on asiakaslähtöistä palvelua tarjoava apteekki, jolla on toimipisteet Tampereen Koivistonkylän Prisman liiketiloissa sekä Teiskon Kämmenniemessä. Apteekin ilmeen uudelleenbrändäyksessä tärkeimpinä tavoitteina oli tuoda sekä palveluasenne että korkealuokkainen tuotevalikoima paremmin esille. Aloitimme apteekin logon päivittämisellä ja sloganin ideoinnilla. Ideointien tuotoksena Koivu Apteekki sai myös tavaramerkikseen muodostuneet maskottinsa, kokonaisen koivuperheen!

Vuonna 2018 alkanut yhteistyömme on poikinut aiemmin mainitut yritysilmeen uudistuksen, maskottihahmot sekä mm. useita julisteita liiketiloihin ja ständeihin, bannerimainoksia, sosiaalisen median sivujen ulkoasun uudistuksen sekä vuosisuunnitelman julkaisuineen, käyntikorttiuudistuksen, lehtimainoksia sekä logon myös uusimmalle palvelulle. Tekemämme graafinen ohjeistus mahdollistaa myös Koivu Apteekin työntekijöiden itsenäisen työn apteekkipalveluiden ja -tuotteiden markkinoinnissa ja viestinnässä.

Ota meihin yhteyttä

Tarjoamme laadukkaat, tyylikkäät ja ennen kaikkea asiakkaalle sopivat mainosalan palvelut – sekä yhteistyökumppaniemme avulla monipuolisesti myös muuta.

Jätä tarjouspyyntö tai muu viesti alla olevalla lomakkeella.

5 + 6 =