Referenssit

Lammin Puutarhamulta

Lammin Puutarhamulta on perheyritys Lempäälästä, jolla on vuosikymmenten päähän ulottuvat juuret ja yrityksen historia. Luonnonmukaisuuteen, vastuullisuuteen ja korkeaan laatuun perustansa rakentanut yritys oli käynyt vuosien varrella useita visuaalisen ilmeen muutosvaiheita ennen kun vuonna 2018 yhteistyömme alkoi. Oli aika rakentaa brändi yhteneväiseksi ja näkyväksi kaikessa markkinoinnissa ja viestinnässä.

Työ aloitettiin yhdistämällä kahdet nettisivut yksiksi uusiksi sivuiksi. Viestiä kirkastettiin ja ilmettä vahvistettii n sivuston rakenteen ja visuaalisuuden ja esim. ikonigrafiikoiden avulla. Kun suurin ja tärkein työ oltiin saatu päätökseen, työstimme valmiiksi myös mm. käyntikortit, lahjakortit, lomakkeet, mainokset, vaatepainatukset sekä päivittäneet sosiaalisen median ulkoasun uuden yritysilmeen mukaiseksi. Olemme valmistaneet myös teippauksia mullankuljetusrekkoihin ja pienempiä tarroja laitettavaksi esim. ämpäreihin sekä kansioihin. Kokonaisuus rakentuu yrityksen vanhoista ja uusista elementeistä, ja yhdistettynä ajantasaiseen tekniseen toteutukseen ja brändin hallintaan, se on saanut paljon positiivista palautetta.

Ota meihin yhteyttä

Tarjoamme laadukkaat, tyylikkäät ja ennen kaikkea asiakkaalle sopivat mainosalan palvelut – sekä yhteistyökumppaniemme avulla monipuolisesti myös muuta.

Jätä tarjouspyyntö tai muu viesti alla olevalla lomakkeella.

15 + 11 =