Referenssit

MyEMS

MyEMS on perinteisen saliharjoittelun haastava kuntosaliyritys. Yritys on rakentunut EMS-teknologian sekä personal trainerien yksilöllisen osaamisen ympärille. Olemme saaneet olla MyEMSin mukana aivan alusta lähtien. Nimisuunnittelun jälkeen lähdimme suunnittelemaan yritysilmettä, värimaailmaa sekä kuntosalin sisä- ja ulkoteippauksia. Suunnittelussa on pidetty huolta kansainvälisyyden, asiakaslähtöisyyden ja EMS-teknologiaan perustuvan treenin tehokkuuden välittymisestä potentiaalisille asiakkaille.

Aloitimme yhteistyön vuonna 2017 ja olemme toteuttaneet MyEMSille edellä mainittujen lisäksi nettisivut, printti- ja digimainoksia ja tuotteita, MyEMS mobiilisovelluksen ja varausjärjestelmän suunnittelun, sosiaalisen median sisältöä sekä näyttävät ikonigrafiikat ja piirrokset. Liiketilateippauksiin olemme erityisen tyytyväisiä ja myös valomainokset suunnittelimme pitämään huolta näkyvyydestä kauemmaksikin. Yhteistyömme jatkuu ja teemme edelleen suurelta osin yrityksen visuaaliseen ilmeeseen liittyvän suunnittelun ja toteutuksen.

Ota meihin yhteyttä

Tarjoamme laadukkaat, tyylikkäät ja ennen kaikkea asiakkaalle sopivat mainosalan palvelut – sekä yhteistyökumppaniemme avulla monipuolisesti myös muuta.

Jätä tarjouspyyntö tai muu viesti alla olevalla lomakkeella.

11 + 10 =