Referenssit

Oma Hotelli

Oma Hotelli on vastaus paikallisten toiveeseen Ylöjärven ensimmäisestä hotellista. Anne ja Jani Irrin perustivat hotellin mahdollistamaan edullisen ja viihtyisän pidemmänkin ajan majoituksen, joka antaa varteenotettavan vaihtoehdon myös Tampereen majoitusratkaisuille. Pääsimme mukaan matkaan hotellin nimen ja yritysilmeen suunnittelusta alkaen. Yritysilme logoineen ja väreineen sekä uniikit ikonigrafiikat on tehty tulevaisuuden mahdollisuudet silmällä pitäen ja vahva brändäystyö on aloitettu heti yritystä perustettaessa.

Yhteistyömme alkoi vuonna 2018, jonka jälkeen olemme toteuttaneet Oma Hotellille yllämainittujen lisäksi nettisivut, sosiaalisen median sivut, käyntikortit, tarroja, printti- ja digimainoksia, sosiaalisen median vuosisuunnitelman ja julkaisuja sekä Google-mainoksia. Tekemämme graafinen ohjeistus mahdollistaa yrittäjien itsenäisenkin markkinoinnin ja olemme aina tukena tarvittaessa. Graafisesta ohjeistosta voi olla iso apu myös sisustukseen, kuten Oma Hotellinkin kohdalla logon tunnuksen näet suurennettuna hotellin portaikossa ja huoneen värimaailmat noudattavat yritysilmeessä määriteltyjä värejä.

Ota meihin yhteyttä

Tarjoamme laadukkaat, tyylikkäät ja ennen kaikkea asiakkaalle sopivat mainosalan palvelut – sekä yhteistyökumppaniemme avulla monipuolisesti myös muuta.

Jätä tarjouspyyntö tai muu viesti alla olevalla lomakkeella.

14 + 9 =