Referenssit

Vevex

Vevex on lempääläläislähtöinen, nykyään lähes maanlaajuisesti toimiva, kylpyhuonehuoltoihin erikoistunut kahden veljeksen perustama yritys. Nykyisin yritys työllistää useita kymmeniä huoltoalan ammattilaisia ja myyjiä. Uusi yritysilme on suunniteltu niin kotimaisia kuin tulevaisuuden kansainvälisiä markkinoita silmällä pitäen selkeäksi, helposti tunnistettavaksi ja iskeväksi. Samalla on pidetty huolta, että yrityksen arvot laadusta ja asiakaslähtöisyydestä näkyvät myös yrityksen visuaalisessa ilmeessä.

Olemme toteuttaneet Vevexille mm. yritysilmeen uudistamisen, nettisivut ja monenlaisia printti- sekä digimainoksia. Meidän käsialaamme on myös Vevexin näyttävät esitteet, grafiikat, ikonit ja piirrokset, sosiaalisen median mainonta ja ylläpito sekä Google-mainonta. Yhteistyömme jatkuu ja teemme edelleen lähes kaiken yrityksen visuaaliseen ilmeeseen liittyvän suunnittelun ja toteutuksen.

Ota meihin yhteyttä

Tarjoamme laadukkaat, tyylikkäät ja ennen kaikkea asiakkaalle sopivat mainosalan palvelut – sekä yhteistyökumppaniemme avulla monipuolisesti myös muuta.

Jätä tarjouspyyntö tai muu viesti alla olevalla lomakkeella.

7 + 2 =