Lehtisepät Oy logo

Lehtisepät Oy

Meillä Painotalo Plus Digitalissa ja Lehtisepillä on sinulle uutisia: olemme nimittäin jatkossa yksi yhtiö, Lehtisepät. Sekä PPD että Lehtisepät ovat osa Mediatalo Keskisuomalaista ja jatkossa molempien yhtiöiden palvelut ovat käytössäsi – yhdeltä luukulta. Tämä tarkoittaa sinulle asiakkaamme ennen kaikkea laajempaa tuotevalikoimaa ja entistä monipuolisempaa painopalvelua.

Uutena, laajentuneena painopalveluyhtiönä pystymme tarjoamaan monipuolisen valikoiman niin arkkipaino-, digipaino kuin sanomalehtipainopalveluitamme. Lehtisepät ottaa yhdistymisen myötä entistä tukevamman jalansijan painopalvelumarkkinassa. Yhdistynyt Lehtisepät on vakaa ja luotettava toimija, jolla on nyt entistä leveämmät hartiat ja kokonaisvaltaisempi valikoima, jolla pyrimme vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin.

Lehtisepät on Mediatalo Keskisuomalaisen painopalveluyhtiö. Tavoitteenamme on toimittaa asiakkaille virheettömiä ja korkeatasoisia painotuotteita. Ympäristövastuullisuus on meille tärkeää – noudatamme ISO 14001 -ympäristöstandardia, käytämme painotoiminnassamme vähemmän materiaaleja, jotka kuormittavat ympäristöä. Lisäksi olemme sitoutuneet vähentämään energiankulutusta tuotannossamme.