MakersPoint Oy logo

MakersPoint Oy

Makerspoint on painotalo Turussa. Teemme brandistasi näkyvää tarjoamalla kaikki painotuotteet yhdellä yhteydenotolla – oikeat tuotteet oikeaan paikkaan, oikealla materiaalilla ja parhaalla mahdollisella palvelulla.

Makerspoint on tekijöiden paikka, yli 30-vuoden kokemuksella. Tähtäämme aina pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin ja olemme mielellämme mukana ideoimassa, miten yrityksenne näkyvyyttä voidaan kehittää. Lisäksi tuotevalikoimassamme ovat 3M-ikkunakalvot ja olemme 3M:n valtuuttama jälleenmyyjä ja asentaja, jonka työlle saat jopa 10-vuoden takuun. Laaja asiakaskuntamme muodostuu pienistä yhden hengen yrityksistä aina pörssiyhtiöihin ja julkisen sektorin toimijoihin saakka.

Nykyaikainen painohallimme sijaitsee Turussa Orikedolla hyvien yhteyksien päässä. Autojen ja muiden kulkuneuvojen teippaukset suoritamme lämpimässä hallissa, johon kulku on nosto-ovien kautta.

Olipa tarpeenasi sitten pienempi painoerä tai suurempi projekti, kannattaa pyytää tarjousta – se kannattaa varmasti!

Esittelemme myös mielellämme referenssejämme ja tarjontaamme kahvikupposen äärellä, joten kutsu meidät käymään tai piipahda painotalossamme Turun Orikedolla. Osan referensseistämme löydät myös aktiivisesti päivitettävältä Facebook-sivultamme.

Jos olet etsimässä töitä painoalalla tai olet myynnin rautainen ammattilainen ja haluat osaksi Makerspointin loistavaa työporukkaa, kuulemme Sinusta mielellämme lisää. Laita avointa hakemusta tulemaan.