Tuulan Pika-Offset Oy logo

Tuulan Pika-Offset Oy

Pika-Offset on Turussa vuonna 1978 perustettu täyden palvelun kattava digitaaliseen painamiseen, offsetpainamiseen sekä suurkuvatulostamiseen erikoistunut painotalo.

Ainutlaatuisen laaja palvelumme kattaa koko painoviestinnän tuoteskaalan laidasta laitaan: painamme mm. käyntikortteja, esitteitä, kirjekuoria, lomakkeita, tarroja, lehtiä, julisteita, tulostamme banderolleja, mainosteippejä sekä valmistamme kylttejä, roll-uppeja ja monia muita messu- ja displaytuotteita.

Tarvittaessa teemme myös suunnittelun ja hoidamme valmiiden tuotteiden jakelun perille sekä asennukset kohteisiin. Saat siis kaikki tarvitsemasi graafisen alan palvelut yhdellä yhteydenotolla! Pyrkimyksenämme on aina selvittää asiakkaan käyttötarpeet painotuotteen suhteen jotta saadaan paras mahdollinen laatu edullisesti sekä toimitus nopeasti, ja ennen kaikkea tyytyväinen asiakas.

Pika-Offset on täysin kotimainen perheyritys. Sijaitsemme Turussa ja toimitamme päivittäin lähetyksiä asiakkaillemme Suomessa.

Kun tarvitset luotettavan ja asiantuntevan kumppanin toteuttamaan mitä tahansa painotuotteita ja tulosteita, ota yhteyttä – palvelemme sinua monien vuosien kokemuksella kaikissa painoviestintään liittyvissä asioissa.