Asiakaspalvelijan palkka

Asiakaspalvelijan palkka

Asiakaspalvelija palkka on tärkeä osa ammatin valintaa ja urakehitystä. Palkka voi vaihdella eri lähteiden mukaan ja se on sidoksissa moniin tekijöihin, kuten kokemukseen, taitotasoon, sijaintiin ja työnantajaan. Tässä artikkelissa tarkastelemme asiakaspalvelijan palkkaa eri lähteiden pohjalta.

Duunitori: Asiakaspalvelijan ja asiakaspalveluneuvojan palkka

Duunitorin sivuilla asiakaspalvelijan palkka on esitetty kahtena eri luokkana: asiakaspalvelija ja asiakaspalveluneuvoja. Asiakaspalvelijan keskimääräinen kuukausipalkka on 2200 euroa. Asiakaspalveluneuvojan palkka on hieman korkeampi, keskimäärin 2300 euroa kuukaudessa.

Oikotie Työpaikat: Asiakaspalvelijan palkka

Oikotien työpaikkasivuston mukaan asiakaspalvelijan palkka on keskimäärin 2216 euroa kuukaudessa. Palkka on linjassa Duunitorin ilmoittaman asiakaspalvelijan keskimääräisen palkan kanssa.

PAM: Palkkataulukot

Palvelualojen ammattiliiton (PAM) palkkataulukot tarjoavat tietoa eri tehtävien palkkatasosta. Asiakaspalvelijan palkka on riippuvainen monista tekijöistä, kuten työkokemuksesta ja tehtävän vaativuudesta. PAM:n palkkataulukkojen mukaan asiakaspalvelijan palkka on 10,88–15,20 euroa tunnissa.

Palkkavertailu.com: Asiakaspalvelijan palkka

Palkkavertailu.com ilmoittaa asiakaspalvelijan keskipalkaksi 2150 euroa kuukaudessa. Tämä on hieman alempi kuin Duunitorin ja Oikotien sivustojen ilmoittama keskimääräinen kuukausipalkka.

Studentum: Asiakaspalvelijan palkka

Studentumin sivustolla asiakaspalvelijan keskimääräinen kuukausipalkka on esitetty 2200 euroa. Tämä on linjassa Duunitorin ja Oikotien ilmoittaman palkan kanssa.

Suomi24: Asiakaspalvelijan palkka

Suomi24 keskustelupalstalla asiakasneuvojan palkkaa käsitellään useissa viesteissä. Keskimääräistä kuukausipalkkaa ei mainita, mutta viestien mukaan palkka vaihtelee suuresti riippuen työpaikasta ja tehtävästä.

Yhteenveto

Asiakaspalvelijan palkka vaihtelee eri lähteiden mukaan, mutta keskimäärin kuukausipalkka on noin 2200 euroa. Palkka voi vaihdella riippuen monista tekijöistä, kuten työkokemuksesta, tehtävän vaativuudesta ja työnantajasta. Asiakaspalvelijan palkka on tärkeä osa ammatin valintaa ja urakehitystä, ja sen tietäminen auttaa työnhakijaa ja työntekijää arvioimaan oman työnsä arvoa markkinoilla.

Saatat pitää myös näistä: